Boothotel
Home
Hotel boat
 - Overview
 - Amsterdam
 - Goes
 - Harderwijk
 - Hoorn
 - Leeuwarden
 - Muiden
      » De Hoge Wier
      » Vrouwe Anna
 - Rotterdam
 - Sneek
 - Terschelling
 - Weesp
 - Flexible
Links
Site map
Search
Contact

Hotel boat / Muiden / De Hoge Wier

Klipper De Hoge WierThe clipper De Hoge Wier (1899) was a freighter till the seventies of the last century. In 1982 the ship was completely restored to the authentic state and the former hold became a comfortable group accomodation. After this restoration the ship is rented for sailing the IJsselmeer and the Wadden Sea.
During the winter season De Hoge Wier is available as a hotelship in Muiden with one one person hut, one four person hut, two five person huts and one eight person hut. There is a bus line available that will take you to Amsterdam in only 20 minutes.

BOOT
HOTEL
Home portDay cap.Night cap.Price i 
Muiden (NH)3524 550,00 per boat per night

 
Sacha
Dimensions De Hoge Wier
length:25.00 m
width: 5.15 m
draught: 1.00 m
sail surface: 370 m

Your captain
Sacha


Interior
Na het zeilen is het dagverblijf een ideale verblijfplaats wanneer de hele groep onder het genot van een drankje of een hapje de dag nog een keer aan zich voorbij ziet gaan in de grootse verhalen van de opvarenden. In het ruime dagverblijf is een stereo-installatie aanwezig met een CD-speler en een biertap.

Zodra iedereen hongerig is, bieden de lange tafels aan boord ruimte genoeg om met elkaar gezellig te eten. De maaltijden kunnen worden bereid in de compleet ingerichte kombuis met een professioneel gasstel met oven.

Plattegrond

Het is ook mogelijk om aan boord te slapen. De groepsaccomodatie van De Hoge Wier biedt slaapruimte aan 24 personen, verdeeld over 6 hutten. Natuurlijk beschikt iedere hut over een wasbak en zijn alle hutten voorzien van een cv. Tenslotte beschikt de Hoge Wier over warm en koud stromend water, twee toiletten en twee douches. Het is ook mogelijk De Hoge Wier als hotelschip in te huren.


Sailing area and possibilities during the summer season
De Hoge Wier heeft Muiden als vertrekhaven en het vaargebied bestaat uit het Markermeer, het IJsselmeer en de Waddenzee. Een leuk idee voor uw bedrijfsuitje, familiedag, verenigingsuitje, vergadering en vakantie. Mogelijkheden: dagtocht, avondtocht, meerdaagse tocht, zeilen en vergaderen, tweedaagse managementreis, trainingen en incentives en bruiloften.

Avondtocht                     Pampus

Zeilen                     Teamwork

Catering
Op De Hoge Wier is een uitgebreid cateringaanbod mogelijk, bijvoorbeeld voor een feestelijke ontvangst aan boord, een lunch of een uitgebreid buffet. Neem contact op voor een overzicht. Overigens kan op verzoek de catering ook geheel op maat worden gemaakt.

De Hoge Wier
Technische data

Diesel engine: 150 Pk
On board voltages: 12.24/220 Volt

De mast kan elektrisch gestreken worden zodat eventuele bruggen geen probleem hoeven te zijn.


U kunt deze hotelboot reserveren vrijblijvend informatie aanvragen door op de "i" te klikken.