Boothotel
Home
Hotel boat
 - Overview
 - Amsterdam
 - Goes
 - Harderwijk
 - Hoorn
 - Leeuwarden
 - Muiden
 - Rotterdam
 - Sneek
 - Terschelling
      » Anna Muiden
 - Weesp
 - Flexible
Links
Site map
Search
Contact

Hotel boat / Terschelling / Anna Muiden

Klipper Anna MuidenThe clipper Anna from Muiden, a clipper built in 1896 in Papendrecht, is one of a kind. With her spacious deck and salon the ship is extremely suited for day trips. This fast sailer offers peace and space, but the interior also offers all options of a cosy sailing pub.
During the winter season the ship is based in the port of Terschelling as a hotel ship with 18 beds. The ship can only be rented during midweeks for groups with full board.(breakfast/(packed) lunch/dinner, free coffee and tea).

{BOATSIZES}{ANNA MUIDEN}

 
Anna MuidenDimensions Anna Muiden
length: 24.80 m
width: 5.50 m
draught: 1.10 m
sail surface:250 m² 

Your captain
Ruurd


Interior
InterieurBenedendeks vindt u een gezellig dagverblijf. Ook bevinden zich hier de kombuis, het sanitair en 22 slaapplaatsen. Hiernaast ziet u een overzichtsfoto van het ruim. Achterin aan de rechterkant ziet u de keuken en aan de rechterkant (evenals op de voorgrond), tafels en banken. Op de foto linksonder ziet u de keuken met links het fornuis en de geiser met 2 spoelbakken. Tegenover het fornuis bevinden zich 2 koelkasten met vriesvak. Achterin ziet u nog net een stukje van de vaste biertap. De foto rechtsonder toont een ruimte met kooien.

Keuken              Hut


Sailing area during the summer season
Voor allerlei evenementen kunt u de klipper Anna inschakelen: bedrijfsuitjes, seminairs, werkweken, vergaderingen, verjaardag, trouwen aan boord!, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest, vriendenweekend, scoutingkampen, sportteamweekend, te veel om op te noemen. Alles is mogelijk.

Er is een ruime keuze uit mogelijkheden van vermaak tijdens een zeildag. Zoals een bezoek aan Pampus of Volendam, een waterskiles, de Bataviawerf, palingroken aan boord, wedstrijdzeilen, een kooktheater aan boord of bijvoorbeeld een wijn- & whiskeyproeverij. Of misschien heeft u eigen ideeėn en wilt u gewoon genieten van zon, water en wind terwijl uw gezelschap verwend wordt door de zeiltechnische- en culinaire bemanning.

Meerdaagse zeiltochten zijn mogelijk over IJsselmeer, Friese meren en Waddenzee met alles wat dit moois te bieden heeft. De pitoreske havenstadjes, maar ook de gezellige uitgaansmogelijkheden, de Waddeneilanden, droogvallen op de zandbanken of verdwalen in het mooie Friesland.

Samen met de schipper en zijn bemanning bepaalt u uw eigen koers langs de sfeervolle vissersplaatsjes langs de voormalige Zuiderzee, de rustgevende binnenwateren, of door de grillige geulen van het Wad. U kunt dus zelf kiezen uit de vele mogelijkheden die zo'n zeilvakantie biedt.


Catering
Ook de inwendige mens is in goede handen, er zijn duidelijke cateringmogelijkheden van nautische restaurantkwaliteit voor een redelijke prijsstelling. U kunt natuurlijk uw catering uitbesteden aan ons, maar zelf organiseren van hapjes en drankjes kan uiteraard ook!
 
Lunch
Technical data
 
Engine: Kromhout Diesel engine 105 pk
Aggregate: 5 kva

On board voltages: 24/220/380 Volt

You can rent this clipper as a hotel boat or request further information kunt by clikcing the "i" button.