Boothotel
Home
Hotelboot
 - Overzicht
 - Amsterdam
      » Avontuur
 - Goes
 - Harderwijk
 - Hoorn
 - Leeuwarden
 - Muiden
 - Rotterdam
 - Sneek
 - Terschelling
 - Weesp
 - Flexibel
Links
Sitemap
Zoek
Contact

Hotelboot / Amsterdam / Avontuur

Klipper AvontuurDe klipper Avontuur is beschikbaar als groepsaccomodatie voor een
verblijf van 2 nachten of meer voor minimaal 10 gasten. De vaste ligplaats is aan de Oude Houthaven, dicht bij een van de oudste buurten van Amsterdam: de Jordaan. Centrale verwarming stookt het lekker warm, en het gehele schip is exclusief voor uw groep. Er zijn 24 bedden verdeeld over 8 hutten, allemaal éénpersoonsbedden (stapelbedden). Verder beschikt het schip over twee gemeenschappelijke douches en twee gemeenschappelijke toiletten en een mooie, ruime salon met open kombuis dat u kunt gebruiken. De prijs voor een overnachting is inclusief dekbed en handdoek, zeepje e.d.. Ontbijt kunt u zelf verzorgen of u kunt het laten verzorgen, we doen het graag en het is heel uitgebreid!


BOOT
HOTEL
ThuishavenDag cap.Nacht cap.Prijs i 
Amsterdam (NH)24€ 55,00 per persoon

 
Afmetingen Avontuur
lengte: 26,30 m
breedte: 5,70 m
diepgang: 1,35 m
zeiloppervlak: 500 m²

Uw schipper
Tom


Het schip benedendeks
De Avontuur is een ruim en overzichtelijk schip; via de hoofdingang en de brede gang kom je in de salon die licht is en heel scheeps.

De bijzondere tafels, waavan er een een kunstwerk is met een ganzebord erop geschilderd, geven voldoende ruimte aan iedereen om te zitten, te lezen en te eten.

Dagverblijf               Ruim

Het hele schip is licht ingericht; veel glas en lichte kleuren zijn er gebruikt. Door de toepassing van schuiframen en in het dagverblijf grote koekoeks, is er veel frisse lucht en licht in het schip.
 
De wanden zijn gedecoreerd met de oude navigatielampen en talloze koperen plaatjes die herinneren aan de vele wedstrijden en manifestaties waaraan het schip de laatste 30 jaar mee deed. Verder hangen er de lampen van de vroegere navigatieverlichting en andere attributen en foto’s gemaakt tijdens de vele reizen die het schip maakte.

Plattegrond

Indeling van achter naar voren:
- 4 vierpersoonshutten, 4 tweepersoonshutten, 2 WC’s en 2 douche’s.
- leefruimte met 5 tafels, open kombuis met 6 gaspitten, grote oven, koelkast en biertap.
- iedere ruimte heeft een 220V stopcontact en een raam dat geopend kan worden.
- iedere hut heeft koud en warm water, 220 V stopcontact en centrale verwarming. 
- voor kille avonden of wintertochten is er CV.
- biertapinstallatie

JanDe Avontuur is een ruim en overzichtelijk schip; als je naar binnengaat bij de hoofdingang kom je in de gang die naar het dagverblijf leidt. Aan het einde van die gang zie je het dagverblijf, dat is ingericht met vijf tafels die een bijzondere vorm hebben. Hierdoor blijft er in het midden van het verblijf een vrije ruimte zodat een paar mensen die met elkaar staan te praten niet de anderen in de weg staan.

 

 

 

Avontuur bovendeksHet schip bovendeks
Er zijn zitkuipen waar je lekker kunt zitten. Een hoge reling en antislipverf op dekken en luiken waarborgen veiligheid voor iedereen.

 

 

 


KopMogelijkheden buiten het winterseizoen
Het schip is gespecialiseerd in dagtochten voor groepen, veel families en bedrijven maken een vdinnercruiose van drie uur, een Pampus arrangement van 5 uur of een dagtocht van 8 uur of meer. De tuigage is aangepast aan het varen met passagiers; zeilen zijn groter en ook makkelijker te bedienen dan in de periode van de zeilende vrachtvaart. De Avontuur is een van de snelste schepen in de Nederlandse chartervloot en is dientengevolge een gevreesde tegenstander bij de zeilwedstrijden voor dit soort schepen. Het fijne van het organiseren van een zeiltocht is dat je zo weinig hoeft te organiseren! Als de boot geboekt is, is het dagprogramma ingevuld! Het enige wat er nog geregeld hoeft te worden is het vervoer naar en van de boot.
 
 
KopTechnische gegevens
Motor: Gardner 110 PK
Generator: 17,5 KVA
Accu's: 560 AH 

U kunt deze hotelboot reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen door op de "i" te klikken. 

 

 i