Boothotel
Home
Hotelboot
 - Overzicht
 - Amsterdam
 - Goes
 - Harderwijk
 - Hoorn
 - Leeuwarden
 - Muiden
 - Rotterdam
 - Sneek
 - Terschelling
 - Weesp
 - Flexibel
      » Actief
      » Ali-B2
      » De Liefde
      » Hartstocht
      » Hollandsch Diep
      » Lis
      » Merlijn
      » Wapen fan Frysln
Links
Sitemap
Zoek
Contact

Hotelboot / Flexibel / Actief

Zeilklipper ActiefDe klipper Actief is een zeilschip met een verleden. In 1899 werd de Johanna Christina te water gelaten. Toen nog met n mast en 24 meter lang. Het schip voer toen met vracht over de Hollandse binnenwateren. Eerst zeilend en later met de motor. Het schip is twee maal verlengd tot uiteindelijk 36 meter.

In 1990 werd het schip omgebouwd tot modern, comfortabel en sportief passagierszeilschip.  Haar naam werd gewijzigd in Actief, waardoor zij de herinnering aan een actief verleden in de binnenvaart altijd bij zich draagt.

BOOT
HOTEL
ThuishavenDag cap.Nacht cap.Prijs i 
Harlingen * (FR)4530op aanvraag

 
Droes 
Afmetingen Actief
lengte: 36,00 m
breedte: 6,00 m
diepgang: 1,30 m
zeiloppervlak: 400 m

Uw schipper
Droes


Inrichting
Aan dek kunt u genieten van zee, zon en wind in de veilige teakhouten zitkuip.  Het gastenverblijf benedendeks is verrassend ruim en licht, waardoor ieder zich direct thuis voelt.  Er is een gezellige zitruimte en een volledig ingerichte kombuis met biertap,  koelkasten en een goede kookgelegenheid.

Plattegrond

Op het schip zijn drie douches en drie toiletten aanwezig. Zeven tweepersoons-, vier driepersoonshutten en n vier persoonshut met wastafels en warm en koud stromend water, linnengoed (onderlaken, kussen en sloop) en eventueel dekbedden (niet inclusief).

Interieur              Interieur

Verder is het schip uitgerust met centrale verwarming, droogtrommel, drie koelkasten, vriesvak 40 liter, gasoven, vier gaspitten, friteuse, radio/cassette/cd-speler en biertap.


Vaargebied buiten het winterseizoen
Vanuit de thuishaven Harlingen is het makkelijk om de Waddenzee en het IJsselmeer te bezeilen, maar ook de Friese binnenwateren liggen om de hoek. De schipper stippelt als u dat wilt bij aankomst aan boord de te zeilen route uit. Dit is afhankelijk van de zeilcapaciteit van het schip, de mogelijkheden van het gebied en de weersomstandigheden.

Vuurtoren Terschilling - Brandaris
Zowel het IJsselmeer, de voormalige Zuiderzee met haar historische havenplaatsjes die herinneren aan vroeger tijden, als het wad, met haar zandplaten met duizenden zeehonden, zijn uitgangspunt voor een avontuurlijke zeiltocht.  Door hun flora en fauna staan beide garant voor afwisseling en vermaak.  Een heel andere sfeer is het bezeilen van de Friese binnenwateren.  Langs bruggen en sluizen door pittoreske stadjes.Mogelijkheden
TeambuildingWilt u de banden eens verstevigen binnen uw bedrijf, organiseert u een teambuilding of heeft u een jubileum te vieren.  Bent u aan de beurt om het jaarlijkse uitstapje van uw club of school te organiseren. Heeft u iets te vieren met u familie: een vrijgezellenfeestje, uw verjaardag, een huwelijksfeest of gewoon iets leuks doen met elkaar of wilt u zomaar eens bijkletsen met een stel vrienden. De Actief is ruim en comfortabel en van alle gemakken voorzien zowel voor kinderen als voor ouderen. De Actief is ook inzetbaar als hotel-, vergader of feestschip op een door u gekozen locatie.

Van januari tot en met december is de Actief te huur. Juist in het voor- en naseizoen is de natuur vaak op zijn mooist en is het op diverse plaatsen rustig t.a.v. het hoogseizoen. In het voor- en naseizoen gelden kortingen die kunnen oplopen tot wel 20 %.  Ook in de wintermaanden is de Actief vanuit haar vaste ligplaats Harlingen alswel ieder de door u gewenste locatie inzetbaar als b.v. hotel- vergader- of feestschip. U bent uitgenodigd voor een onvergetelijke zeiltocht voor een dag een weekend, een midweek of n of meer weken.

Zeilklipper Actief

Technische gegevens

Motor: 160 PK
Boordspanning: 24/220 VoltU kunt deze klipper als hotelschip reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen door op de "i" te klikken.