Boothotel
Home
Hotelboot
 - Overzicht
 - Amsterdam
 - Goes
 - Harderwijk
 - Hoorn
 - Leeuwarden
 - Muiden
 - Rotterdam
 - Sneek
 - Terschelling
 - Weesp
 - Flexibel
      » Actief
      » Ali-B2
      » De Liefde
      » Hartstocht
      » Hollandsch Diep
      » Lis
      » Merlijn
      » Wapen fan Fryslân
Links
Sitemap
Zoek
Contact

Hotelboot / Flexibel / Hartstocht

De HartstochtDe Hartstocht is van oorsprong een Baltic-trader en één van de drie nog bestaande exemplaren uit de beroemde serie Nobigkrug, welke bestond uit bijna 400 zeilschepen. Deze zeer typerende schepen, met spiegelhek en lepelboeg, hebben meer dan 60 jaar hun kwaliteit en zeewaardigheid bewezen in de vrachtvaart. De Hartstocht werd gebouwd in 1932 in Rensburg en is in 1997 uit de handelsvaart genomen. 
De huidige eigenaar heeft het schip in 2001 gekocht en inmiddels is het schip opgebouwd tot luxe zeilend hotelschip en kwam het in 2003 in de vaart.aangebracht.

BOOT
HOTEL
ThuishavenDag cap.Nacht cap.PrijsMinimaal i 
Lelystad * (FL) 10024 of 33€ 120 per kamer8 kamers


Campagne
Afmetingen Hartstocht
lengte: 55,00 m
breedte: 7,00 m
diepgang: 2,50 m
zeiloppervlak: 685 m²

Uw schipper
Ton


Inrichting

Aan boord van het schip zijn twaalf luxe hutten gesitueerd, voorzien van twee volwaardige éénpersoonsbedden. Alle hutten hebben een eigen douche, toilet, centrale verwarming en luchtventilatie. Kortom: alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen. Uw hut wordt dagelijks schoongemaakt en voorzien van schone handdoeken.

Plattegronden

Achter in het schip bevindt zich een grote stijlvolle lounge voor bijvoorbeeld seminars en andere meerdaagse zakelijke bijeenkomsten. In een oogwenk kan deze ruimte worden omgetoverd in een eetzaal waar de kok uitgelezen maaltijden serveert of een rijkelijk buffet kan aanbieden. In een knusse zithoek met bibliotheek is het gezellig toeven, wanneer het schip 's avonds ligt afgemeerd en u aan boord wilt blijven of terugkomt van het passagieren.

Salon              Stuurhut

Boven, in de stuurhut, bevindt zich een gezellige zithoek met panorama-uitzicht. Daar kunt u, onder het genot van een drankje, genieten van een weids uitzicht over het water.


Hotelschip
De Hartstocht ligt van ongeveer 15 oktober tot 1 april in Amsterdam, waar ze als hotel fungeren. Het schip is uitstekend geschikt voor onder andere teambuilding, presentaties, vergaderingen, motivatiebijeenkomsten, incentive, staf- en kader-overleg, trainingen en cursussen, hotelovernachtingen tijdens beurzen, bruiloften of congressen. Ook in het zomerseizoen kan ze gehuurd worden als hotelschip. Het schip is dan enkel in zijn geheel te huur. De richtprijs hiervoor is € 1500,- (excl. Btw. & excl. ontbijt). U heeft het schip helemaal voor uzelf beschikbaar. Na een drukke dag komt u aan boord tot rust met een smakelijke maaltijd of een drankje aan de bar. U kunt 's avonds ook uw relaties uitnodigen voor een informele bespreking of met uw medewerkers onderling de werkzaamheden van de dag evalueren. Met de zeilvaart uit de 19e eeuw als decor voor ontmoetingen in een luxe ambiance zorgen uw hofmeester en zijn assistenten dat het u aan niets ontbreekt, zodat u zich onbekommerd kunt ontspannen of vergaderen.Vaargebied buiten winterseizoen

Het vaargebied is het IJsselmeer, Markermeer of de Waddenzee en bepaalde vaarwegen in Friesland en Groningen. Thuishaven is Lelystad. Andere havens op aanvraag. Daarvoor geldt een aanbreng-toeslag (zie prijzen). Eventueel kan het schip ook op andere plaatsen in Nederland komen, indien te bereiken via de vaarwegen. Bijvoorbeeld naar Rotterdam en Zeeland via staande-mast-route door Amsterdam.


Mogelijkheden

Nautisch congrescentrum
Volledig verzorgde congressen: met één of meer schepen ergens langs het IJsselmeer of de Waddenzee om een perfect congres tot 500 personen te organiseren. Zakendoen in maritiem winterse sfeer. Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Personeelsfeesten, Relatiemarketing, Bedrijfsevenementen, Jubilea, Hotelovernachtingen. Deze maritieme sfeer geeft u de gelegenheid om de dagelijkse beslommeringen los te laten, zodat u zich kunt concentreren op wat die dag belangrijk is. Tussen de formaliteiten door, of erna, kunt u een frisse neus halen aan dek, ontspannen in de stad, een wandelingetje maken, of het avondleven induiken. Ieder schip en iedere haven heeft zijn eigen mogelijkheden.

Lounge en bar

Betreft het een meerdaagse bijeenkomst, of wilt u na het diner niet meer naar huis rijden, dan bieden de kamers aan boord alle comfort voor een aangename overnachting. De scheepsbar blijft voor u open, en het schip blijft exclusief voor u zelf.

Natuurlijk mag het u op culinair gebied ook niet ontbreken. De witte brigade zorgt ervoor dat u op de momenten van rust en ontspanning kunt genieten van culinaire hoogstandjes. De kombuis van toen is nu een haute cuisine waar de heerlijkste gerechten worden bereid. Van gezellige koffietafels tot gulle Captains Diners en van exquise borrelhapjes tot uitgebreide buffetten. Alles bereidt door gediplomeerde koks en geserveerd door een vakkundig team.

Partijen
In de periode van ongeveer 1 november tot 1 april ligt het schip in Amsterdam (zie ook bij "hotelschip"). In deze periode is het de perfekte lokatie voor uw dinerparty, bruiloft, cursus of presentatie. U heeft met uw groep het schip voor u alleen! Met onze chef-koks kunt u culinair zeer hoogstaande en exclusieve diners en buffetten samenstellen. Eventueel verzorgen wij ook de catering op uw lokatie. Afhankelijk van het programma varieert de capaciteit van het schip van 50 tot 120 gasten. Uiteraard kunt u met uw gasten aansluitend aan boord van het schip overnachten.

Sunset horizonLuxe meerdaagse zeilreizen
Naast dagtochten is de Hartstocht ook uitstekend geschikt voor langere zeilreizen, bijvoorbeeld langs de prachtige plaatsen die langs het IJsselmeer liggen, of naar de Waddeneilanden. Volgens een vaste route, of een zwerftocht zoals de wind waait, alles is mogelijk. Het schip is een luxe verblijfslocatie in maritieme sfeer. Met het "Welkom aan boord" van de kapitein ervaart u de warme, gezellige en gastvrije sfeer. Uw bagage wordt naar uw hut gebracht en na het introductiepraatje voelt u zich meteen vrij van de allerdaagse sleur.

Volledige verzorging
De hofmeester met zijn assistenten staan voor u klaar van het ontbijt tot de laatste middernacht snack. Alle maaltijden aan boord worden bereidt met verse ingedienten en samengesteld in overleg en naar uw wensen. Het zal u aan boord aan niets ontbreken!

Ontspannend varen
De bemanning zal u enthousiast inwijden in de geheimen van de zeilkunst. Dit is niet zomaar een bezigheid, er zit een gedachte achter: werken in teamverband waar iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft. De hele tuigage is vanaf het dek te bedienen, dus geen gevaarlijke capriolen boven het water.


Open deurenCatering
Het schip heeft een vaste cateraar, met een eigen formule aangepast aan het schip en aan uw wensen. Catering kan op alle gewenste niveau's verzorgd worden. Bij wijze van spreken van een simpele gehaktbal tot luxe kreeft en oesters. Uitgebreide informatie over buffetten, menu's en arrangementen wordt u op aanvraag toegezonden.U kunt deze schoener als boothotel reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen door op de "i" te klikken.

 

 i