Boothotel
Home
Hotelboot
 - Overzicht
 - Amsterdam
 - Goes
 - Harderwijk
 - Hoorn
 - Leeuwarden
 - Muiden
 - Rotterdam
 - Sneek
 - Terschelling
 - Weesp
 - Flexibel
      » Actief
      » Ali-B2
      » De Liefde
      » Hartstocht
      » Hollandsch Diep
      » Lis
      » Merlijn
      » Wapen fan Fryslān
Links
Sitemap
Zoek
Contact

Hotelboot / Flexibel / Hollandsch Diep

Zeilschip Hollandsch DiepHet zeilschip Hollandsch Diep is een jong schip met een traditionele uitstraling. Ze werd in 1994 speciaal gebouwd als charterschip voor de zeilende passagiersvaart. Vandaar dat ze is voorzien van alle moderne gemakken en zo garant staat voor een comfortabel verblijf aan boord. De klassieke vormgeving geeft de passagier een gevoel van geborgenheid. Het blijkt een exclusieve belevenis te zijn, op het grote water waar men niemand stoort en zelf ook ongestoord genieten kan.

Gedurende het winterseizoen is de Hollandsch Diep vanuit de thuishaven Numansdorp beschikbaar als flexibel hotelschip in Zuid-Holland en het noorden van Zeeland..

BOOT
HOTEL
ThuishavenDag cap.Nacht cap.Prijs i 
Numansdorp * (ZH)3014op aanvraag

 
Leo en AgeetAfmetingen Hollandsch Diep
lengte: 27,00 m
breedte: 5,40 m
diepgang: 1,00 m
zeiloppervlak: 261 m²
 

Uw schippers
Leo en Ageet

Hollandsch Diep

Het schip is zeer geschikt voor dagtochten vanuit de thuishaven Numansdorp (30 km. zuidelijk van Rotterdam) en heeft ruimte voor zo'n dertig gasten. Vaak lijkt het voor onze gasten of ze na een dagtocht een week vakantie achter de rug hebben. Over opfrissen gesproken! Stelt u zich voor: de wind in de zeilen, koffie of een ander drankje onder handbereik en de kombuis in vol bedrijf. Varen blijkt aantrekkelijk te kunnen zijn in alle soorten weer. Zonnen aan dek bij een strakblauwe hemel, helpen met zeilen bij een stevige bries, lekker uitwaaien op het voorschip of behaaglijk wegkruipen in de kajuit. Allemaal dingen die de geest verfrissen en de tijd doen vergeten!
Naast de populaire dagtochten is het schip ook ingericht voor meerdaagse reizen. Er bevinden zich aan boord 6 goed verzorgde hutten voor in totaal 14 personen.


InterieurMogelijke tochten
Het schip vaart vanuit de dorpshaven van Numansdorp aan de groene zuidrand van de Hoekse Waard. Filevrij te bereiken vanuit de Randstad, twintig minuten zuidelijk van Rotterdam. Er zijn uitstekende voorzieningen om, gratis, uw auto te parkeren in de directe omgeving van de afvaartsteiger.
Een dagtocht vanuit Numansdorp kan een van de mooie, oude haventjes van Willemstad, Hellevoetsluis of bijvoorbeeld Middelharnis tot bestemming hebben. Een toertje maken rondom de Hoekse Waard is ook zeer aantrekkelijk en afwisselend, verlaten rivieren landschap van het Spui en drukke beroepsvaart op de Kil gecombineerd. Geen moment verveling.
Voor een meerdaagse tocht kunnen we Zeeuwse Stromen bevaren, legio romantische haventjes en zat stille ankerplekjes. En als we de tijd hebben gaan we een pint in Antwerpen halen!

Inwendige mens
InterieurGoed eten en drinken maken van uw zeiltocht gegarandeerd een succes. Op de Hollandsch Diep is de kombuis een heel belangrijke plek. Koken aan boord van een zeilschip is een vak apart.
Onze scheepskokkin, Ageet, maakt er een kunst van om onderweg, in de beperkte ruimte van de kombuis, uitstekende maaltijden te bereiden. Zij maakte vele reizen als kokkin op luxe zeil-cruises in de Caraibean en in Mediterrane streken.
Eten aan boord van de Hollandsch Diep kan op vele manieren: van 'simpel en eenvoudig' tot 'luxe en uitgebreid'. Wij werken altijd met de beste verse ingredienten want eten aan boord moet lekker zijn en gezond! Over speciale wensen kan natuurlijk altijd overleg worden gepleegd.

Interieur


Technische gegevens

Hoofdmotor: TMW 150 PK
Boegschroef: 68 PK 
Boordspanning: 24/220/380 Volt

U kunt deze klipper huren of vrijblijvend informatie aanvragen door op de "i" te klikken.

 i