Boothotel
Home
Hotelboot
 - Overzicht
 - Amsterdam
 - Goes
      » De Hoop
 - Harderwijk
 - Hoorn
 - Leeuwarden
 - Muiden
 - Rotterdam
 - Sneek
 - Terschelling
 - Weesp
 - Flexibel
Links
Sitemap
Zoek
Contact

Hotelboot / Goes / De Hoop

Klipper De HoopDe klipper De Hoop is een voormalig zeilend vrachtschip uit 1915. Indertijd vervoerde het kolen, zand en grind. Tegenwoordig is het ingericht als zeilend passagiersschip. Daartoe is het voormalig vrachtruim omgebouwd tot luxe accommodatie.

Gedurende het winterseizoen ligt het schip aan de Houtkade te Goes. Het schip beschikt over vier tweepersoonshutten en drie vierpersoonshutten. Cateringmogelijkheden: ontbijt ( 8,-), lunch (eenvoudig: 7,- / uitgebreid: 12,-) en diner (prijs afhankelijk van uw keuze).

BOOT
HOTEL
ThuishavenDag cap.Nacht cap.Prijs i 
Goes (ZE)3620 34,00 per persoon

Nico
Afmetingen De Hoop
lengte: 26,00 m
breedte: 5,40 m
diepgang: 1,17 m
zeiloppervlak: 240 m
 

Uw schipper
Nico


Inrichting
KeukenIn het vroegere vrachtruim van De Hoop zijn tegenwoordig een gezellig dagverblijf, een keuken en 7 hutten gesitueerd. Het dagverblijf is ruim opgezet, met comfortabele banken. Daarnaast zijn er boeken, spelletjes en een radio/Cd-speler aanwezig. De keuken is compleet uitgerust met o.a. 6 pits horecafornuis, magnetron, 2 koelkasten en een diepvriezer. Verder zijn alle benodigdheden aanwezig, om voor grote groepen een volledige maaltijd op tafel te kunnen zetten.
 Hut
4 tweepersoonshutten
3 vierpersoonshutten
2 toileten
1 douche

Elke hut is voorzien van een grote wastafel, voldoende lichtpunten, ventilatie mogelijkheden en centrale verwarming.
De bedden (lengte 2m) zijn standaard voorzien van onderlaken en kussensloop. Dekbedden en handdoeken kunnen op aanvraag gehuurd worden. Eventueel zijn er nog twee extra slaapplaatsen in het dagverblijf mogelijk.


Mogelijkheden in het zomerseizoen
De thuishaven is Goes en het vaargebied de Zeeuwse stromen. Een dagje zeilen met het schip is bij uitstek geschikt voor: bedrijven, teambuilding, zakenrelaties, vrienden, kennissen, clubs en familieaangelegenheden. Het schip is zowel voor dagtochten als meerdaagse tochten te boeken.

Technische gegevens
Motor: John Deere 135 PK
Generator: 15 k.v.a. Lister

U kunt deze klipper als hotelschip huren of vrijblijvend informatie aanvragen door op de "i" te klikken.