Boothotel
Home
Hotelboot
 - Overzicht
 - Amsterdam
 - Goes
 - Harderwijk
 - Hoorn
 - Leeuwarden
      » Hollandia
 - Muiden
 - Rotterdam
 - Sneek
 - Terschelling
 - Weesp
 - Flexibel
Links
Sitemap
Zoek
Contact

Hotelboot / Leeuwarden / Hollandia

Klipper HollandiaDe dertig meter lange tweemast-klipper Hollandia beschikt zowel aan dek als benedendeks over veel ruimte. Bovendien biedt de Hollandia veel luxe aan boord. In het winterseizoen ligt de Hollandia als slaapschip in Leeuwarden. Er zijn vier tweepersoonshutten, drie vierpersoonshutten en n driepersoonshut. Alle hutten zijn voorzien van stromend water, luchtverversing en centrale vewarming. Alle kooien hebben hun eigen bedlampje en zijn standaard met beddengoed en dekbedden uitgerust. Verder zijn er in totaal vier toiletten en twee douches aan boord.

BOOT
HOTEL
ThuishavenDag cap.Nacht cap.Prijs i 
Leeuwarden (FR)4023 37,50 per persoon

 
Mark en EstherAfmetingen Hollandia
lengte: 30,00 m
breedte: 6,60 m
diepgang: 1,40 m
zeiloppervlak: ? m
 

Uw schippers
Mark en EstherInterieur
De Hollandia biedt veel luxe aan boord, zoals een moderne keuken met heteluchtoven, grill en een koelinstallatie; een ruime en volledige bar met tapinstallatie; een grote en gezellige lounge; centrale verwarming, stromend water; 23 comfortablele slaapplaatsen.
Dagverblijf
In de ruime salon, die nog de echte scheepse gezelligheid uitstraalt, kan na een fijne zeildag uitgerust worden of tijdens het zeilen bij wat minder weer, comfortabel van het uitzicht naar buiten worden genoten. De salon is uitgerust met Video, CD speler en een dolby surround geluidsinstallatie. Door de ruime entree kan er gemakkelijk in en uit gelopen worden zodat er niets van het zeilen gemist hoeft te worden. Buiten gekomen is daar meteen de kuip die bijv. voor kinderen een veilig heenkomen biedt maar waar ook kan worden gegeten of gedronken.

De keuken en de bar zitten in een ruimte apart van de salon zodat er ongestoord gekookt kan worden. De keuken is uitgerust met een professioneel gastel, een heteluchtoven, koffiemachine, koelkast en ingericht om gemakkelijk voor 25 personen te koken. Ook kan hier een volledige catering verzorgd worden.

Keuken              Bar

In dezelfde ruimte is de grote en gezellige bar met een professionele tap installatie. Aan boord zijn vaten bier van 30 liter te verkrijgen zodat u niet zelf met zware kratten hoeft te slepen. In dit "Skippers Inn" kan tot in de late uurtjes nagepraat en geborreld worden over de afgelopen dag.

Plattegrond

HutEr zijn vier tweepersoonshutten, drie vierpersoonshutten en n driepersoonshut. In totaal ruimte voor 23 personen. Alle hutten zijn voorzien van stromend water, luchtverversing en centrale vewarming. Alle kooien hebben hun eigen bedlampje en zijn standaard met beddengoed en dekbedden uitgerust. Na een dag varen is het hier goed slapen. Verder zijn er in totaal vier toiletten en twee douches aan boord.

 

VuurtorenhuisVaargebied buiten het winterseizoen
In het zomerseizoen wordt er vanuit Harlingen voor het grootste gedeelte gevaren over de Waddenzee en het IJsselmeer. Bij slecht weer of op verzoek wordt ook op de Friese binnenwateren gevaren. De ligplaats in Harlingen is vlak bij de sluis met mogelijkheid tot overdekt parkeren. In de winter ligt de Hollandia in Leeuwarden als hotelschip en vergaderlocatie. Verder worden er winterzeiltochten naar de waddeneilanden gehouden.


Mogelijkheden buiten het winterseizoen
Zeilen met de Hollandia kan met uw bedrijf, familie, sportclub of als individuele gast. Door de ruime kuip en stabiele zeileigenschappen van het schip is het ook ideaal voor het varen met kleinere kinderen. De afvaarthaven is Harlingen, de ideale plek om in een weekend naar Terschelling, Vlieland of een van de andere mooie wadden eilanden te zeilen..


U kunt dit slaapschip reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen door op de "i" te klikken.