Boothotel
Home
Hotelboot
 - Overzicht
 - Amsterdam
 - Goes
 - Harderwijk
 - Hoorn
 - Leeuwarden
 - Muiden
 - Rotterdam
      » Aldebaran
      » Tsjerk Hiddes
 - Sneek
 - Terschelling
 - Weesp
 - Flexibel
Links
Sitemap
Zoek
Contact

Hotelboot / Rotterdam / Aldebaran

Klipper AldebaranDe snelle, fraai gelijnde tweemastklipper Aldebaran (anno 1893) is geschikt voor bedrijven, families, groepen, individuelen en scholen. Aan boord van de 36 meter lange en 6 meter brede klipper hebben we een overnachtingscapaciteit van 29 personen. Met dagtochten kunnen er zelfs 45 personen meezeilen.
Gedurende het winterseizoen ligt het schip in Rotterdam alwaar het beschikbaar is als groepsaccomodatie. Aan boord zijn drie tweepersoonshutten, n driepersoonshut en vijf vierpersoonshutten. Verder zijn er drie douche/toilet combinaties. De prijs voor een overnachting is inclusief ontbijt. Er zijn speciale tarieven voor kinderen jonger dan 2 jaar (gratis) en voor kinderen van 3 tot 12 jaar ( 27,50).

BOOT
HOTEL
ThuishavenDag cap.Nacht cap.Prijs i 
Rotterdam (ZH)4529 37,50 per persoon

 
AldebaranAfmetingen Aldebaran
lengte: 36,00 m
breedte: 6,00 m
diepgang: 1,05 m
zeiloppervlak: 400 m
 

Uw schipper
Marga

Verblijfsruimte
Inrichting
De Aldebaran heeft een ruim en comfortabel interieur. De mahoniehouten betimmering, de bankirai/essen vloer, de zithoek met houtkachel en wandschildering zorgen samen met de vele nautische details voor een sfeervolle ruime.

   Plattegrond

De keuken is voorzien van een 4-pits horecagasfornuis met oven, een 4-pits inbouwgasfornuis, 3 spoelbakken, 2 koelkasten met vriesvak, servies voor 45 personen en een biertap. U kunt gebruik maken van deze faciliteiten, maar het koken kunt u ook uitbesteden aan ons. Het is natuurlijk ook mogelijk in een van de gezellige havenplaatsen uit eten te gaan.

Keuken                    Hut

Aan boord van de Aldebaran zijn 3 tweepersoonshutten, 1 driepersoonshut en 5 vierpersoonshutten. Van de 29 bedden kunnen er 3 uitgeschoven worden tot tweepersoons- bedden, zodat de totale overnachtingscapaciteit op 32 komt. Alle hutten zijn voorzien van warm en koud stromend water. Het gehele schip is voorzien van centrale verwarming. Tevens zijn er 3 badkamers met toilet en douche. De bedden zijn standaard uitgerust met een laken en kussensloop. U kunt dekbedden, handdoeken en washandjes huren.


Mogelijkheden
A: U maakt alleen gebruik van de mogelijkheid te overnachten;
B: Behalve overnachten maakt u gebruik van de ontbijtservice;
C: U overnacht en maakt gebruik van de keuken voor ontbijt en/ of avondmaaltijd;
D: U overnacht en wij verzorgen ontbijt en diner.

De kosten:
A: overnachten: 30,- p.p.p.n.
B: bed and breakfast: 37,50 p.p.p.n.
C: overnachten met zelf koken: 32,50 p.p.p.n.
D: overnachten met ontbijt en dinerservice: in overleg
Deze kosten zijn inclusief gebruik van beddengoed, dekbed en handdoekset.
Het n en ander is afhankelijk van de groepsgrootte.


Vaargebied buiten het winterseizoen
De afvaarthaven van de Aldebaran is van begin april tot en met oktober Medemblik. Op uw verzoek kunnen we daar echter vanaf wijken, en in overleg een andere afvaarthaven kiezen.
Medemblik heeft echter veel voordelen:
- we kunnen direct het IJsselmeer op varen;
- we zijn in 2,5 uur op de Waddenzee;
- u kunt uw auto vlakbij het schip parkeren om te laden en lossen;
- het is een gezellig oud havenstadje, waar vandaan veel moderne (internationale) zeilwedstrijden georganiseerd worden, wat een aparte sfeer geeft.

Lemmer

De Aldebaran is een groot schip, maar steekt niet diep. Hierdoor kunnen we vrij gemakkelijk de gehele Waddenzee bezeilen. Maar ook de Friese kanalen en meren en andere binnenwateren behoren tot ons vaargebied.

Tenslotte: U bepaalt samen met de schipper de koers van het Aldebaran, waarbij deze koers soms afhankelijk is van getij, weer of wind.


U kunt dit hotelschip in Rotterdam reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen door op de "i" te klikken.

 i