Boothotel
Home
Hotelboot
 - Overzicht
 - Amsterdam
 - Goes
 - Harderwijk
 - Hoorn
 - Leeuwarden
 - Muiden
 - Rotterdam
 - Sneek
 - Terschelling
      » Anna Muiden
 - Weesp
 - Flexibel
Links
Sitemap
Zoek
Contact

Op dit schip kan niet meer worden overnacht.

Hotelboot / Terschelling / Anna Muiden

Klipper Anna MuidenDe klipper Anna uit Muiden, een in 1896 te Papendrecht gebouwde klipper, is uniek in haar soort. Het schip is met haar ruime dek en dagruimte uitermate geschikt voor dagtochten. Deze snelle zeiler geeft rust en ruimte, maar biedt binnen alle mogelijkheden van een gezellig varend café. Gedurende het winterseizoen ligt het schip in de jachthaven van Terschelling. Er zijn 18 (verwarmde) slaapplaatsen beschikbaar. Het hotelschip is alleen te huren voor midweken voor groepen met volpension (ontbijt/lunch(pakket)/diner, koffie en thee vrij).

 
Anna MuidenAfmetingen Anna Muiden
lengte: 24,80 m
breedte: 5,50 m
diepgang: 1,10 m
zeiloppervlak:250 m² 

Uw schipper
Ruurd


Inrichting
InterieurBenedendeks vindt u een gezellig dagverblijf. Ook bevinden zich hier de kombuis, het sanitair en 22 slaapplaatsen. Hiernaast ziet u een overzichtsfoto van het ruim. Achterin aan de rechterkant ziet u de keuken en aan de rechterkant (evenals op de voorgrond), tafels en banken. Op de foto linksonder ziet u de keuken met links het fornuis en de geiser met 2 spoelbakken. Tegenover het fornuis bevinden zich 2 koelkasten met vriesvak. Achterin ziet u nog net een stukje van de vaste biertap. De foto rechtsonder toont een ruimte met kooien.

Keuken              Hut


Vaargebied en mogelijkheden buiten het winterseizoen

Voor allerlei evenementen kunt u de klipper Anna inschakelen: bedrijfsuitjes, seminairs, werkweken, vergaderingen, verjaardag, trouwen aan boord!, huwelijksfeest, vrijgezellenfeest, vriendenweekend, scoutingkampen, sportteamweekend, te veel om op te noemen. Alles is mogelijk.

Er is een ruime keuze uit mogelijkheden van vermaak tijdens een zeildag. Zoals een bezoek aan Pampus of Volendam, een waterskiles, de Bataviawerf, palingroken aan boord, wedstrijdzeilen, een kooktheater aan boord of bijvoorbeeld een wijn- & whiskeyproeverij. Of misschien heeft u eigen ideeėn en wilt u gewoon genieten van zon, water en wind terwijl uw gezelschap verwend wordt door de zeiltechnische- en culinaire bemanning.

Meerdaagse zeiltochten zijn mogelijk over IJsselmeer, Friese meren en Waddenzee met alles wat dit moois te bieden heeft. De pitoreske havenstadjes, maar ook de gezellige uitgaansmogelijkheden, de Waddeneilanden, droogvallen op de zandbanken of verdwalen in het mooie Friesland.

Samen met de schipper en zijn bemanning bepaalt u uw eigen koers langs de sfeervolle vissersplaatsjes langs de voormalige Zuiderzee, de rustgevende binnenwateren, of door de grillige geulen van het Wad. U kunt dus zelf kiezen uit de vele mogelijkheden die zo'n zeilvakantie biedt.


Catering
Ook de inwendige mens is in goede handen, er zijn duidelijke cateringmogelijkheden van nautische restaurantkwaliteit voor een redelijke prijsstelling. U kunt natuurlijk uw catering uitbesteden aan ons, maar zelf organiseren van hapjes en drankjes kan uiteraard ook!
 
Lunch
Technische gegevens

Motor: Kromhout Dieselmotor 105 pk
Lichtaggregaat: 5 kva

Boordspanning: 24/220/380 Volt

U kunt deze klipper huren of vrijblijvend informatie aanvragen door op de "i" te klikken.